Na zadnji dan prestopnega roka se je ekipa Brinja dodatno okrepila. Iz Mure sta na posojo prišla Nikola Jovićević in Luka Turudija.

20-letni Jovićević je po nogometni izobrazbi napadalni vezist in ima kljub svoji mladosti že precej izkušenj, tudi na najvišjem nivoju slovenskega nogometa. Svojo kariero je začel pri Interblocku, pri kadetski selekciji pa je odšel k Olimpiji, kjer se je zadržal do sezone 2020/2021, ko je odšel k rumeni družini iz Domžal. Tam je zabeležil tudi svoje prve nastope v 1. SNL, takrat še kot mladinec. Na sredini sezone 2022/2023 se preselil k Muri in nadaljeval z zbiranjem nastopov med slovensko elito. Skupaj jih ima na svojem računu že 38, poleg tega pa ima tudi 2 zadetka.

Turudija šteje 19 let in se najboljše znajde na sredini igrišča. Tudi on je v mladinskih kategorijah branil barve Domžal in se na polovici sezone 2022/2023 preselil k Muri. Prve nogometne korake je sicer naredil v mlajših selekcijah Slovana. Obetavni mladinski reprezentant Slovenije je zbral že 19 nastopov v 1. SNL, sedaj pa v želji po napredku in priložnostih prihaja med modro-rumene.

Nikola in Luka, dobrodošla v Brinju!