3.SNL> Štirje zadetki, vendar brez zmagovalca

BRINJE GROSUPLJE : TKK TOLMIN 2 : 2 (0:1)
Domen Klančnik(57', 76'-11m); Grega Debenjak(22', 60')

Prvenstvena tekma proti Tolminu se je končala s po dvema zadetkoma na vsaki strani.

V zanimivi in razburljivi tekmi, so nogometaši Brinja Grosuplja s svojim pristopom nekajkrat na noge dvignili svoje navijače, ter jih ob tem pripravili do glasnega navijanja.

Gostje so dvakrat povedli, ob obeh zadetkih, pa je domača obramba izpadla nekoliko naivno. Oba zadetka za Brinje je dosegel Domen Klančnik, prvega iz prostega strela preko gostujočega živega zidu, drugega iz uspešno izvedenega kazenskega strela. V zadnjih minutah srečanja, ko sta obe ekipi želeli doseči zmago, je bil mož odločitve domači vratar Ožbej Kisovec, ki je ubranil nekaj nevarnih strelov, ob tem tudi gostujočo enajst metrovko.

Po tekmi je trener Goran Markovič povedal: " Zelo dinamična in zahtevna tekma za nas. Tekma na kateri smo gole dobili v trenutkih, ko smo imeli vse pod kontrolo, mogoče smo preveč naivno reagirali pri obeh prejetih zadetkih. Bili smo tisti, ki smo nekako diktirali tempo in poizkušali prihajati do priložnosti, gostje so pa bili zelo nevarni v hitrih prehodih. Želim si, da bi naša ekipa tako izgledala tudi na prihodnjih tekmah, da smo na visokih obratih, da smo v kazenskem prostoru še bolj konkretni, predvsem pa da se iz takih tekem in situacij)kaj naučimo, ter v prihodnje zminimaliziramo napake. Na koncu zasluženo remi, čeprav so imeli gostje priložnost v zadnjih minutah, ko so zastreljali kazenski strel."

Postava Brinje Grosuplje: Ožbej Kisovec, Adnan Abdić, Anže Šparovec, Al Mahič, Domen Klančnik, Jan Keržič, Ajdin Dergić, Kevin Tomšič, Rok Šporar, Nejc Pušnik, Denis Boh. Rezervni igralci: Jan Jančigaj, Matej Čož, Anže Pucihar, Gregor Dorniž, Damis Šabić, Peter Luštek. Trener: Goran Markovič.

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

V soboto ob 16. uri sledi gostovanje na Kodeljevem v Ljubljanai, kjer se bodo nogometaši Brinja v 7. krogu 3.SNL zahod pomerili s Slovanom.