3.SNL> Zanesljiva zmaga na gostovanju

SLOVAN : BRINJE GROSUPLJE 0 : 2
Tim Tomažon Beguš(17'), Domen Klančnik(61'-11m)

Gostovanje na Kodeljevem se je končalo z zanesljivo zmago nogometašev Brinja Grosuplje.

V kolikor bi grosupeljski napadalci uspeli večkrat zadržati visoko koncentracijo ob zaključkih napadov, bi bila tudi zmaga izdatnejša. Nogometaši Brinja so na terenu prevladovali skozi celotno srečanje, tako da zmagovalec ni bil nikoli pod vprašajem.

Trener Goran Markovič je po tekmi povedal: "Tekma na kateri smo odigrali solidno in nič več kot to. Vplivalo je veliko dejavnikov na katere nismo imeli vpliva, ampak smo se prilagodili kolikor se je pač dalo. Ustvarili smo si veliko lepih situacij in priložnosti, tako da bi bila zmaga lahko bolj prepričljiva, vendar nismo imeli svojega dne. Zavedamo se svojih pomanjkljivosti na katerih je potrebno še bolj zavzeto, vztrajno delati/ popravljati, da bodo naše igre/smernice vidne v kontinuiteti in se mogoče na trenutke ne obremenjevati samo s trenutnim rezultatom, ampak poizkušati razumeti celotno sliko naše zgodbe."

Postava Brinje Grosuplje: Ožbej Kisovec, Anže Šparovec, Tim Tomažon Beguš, Matej Čož, Al Mahič, Domen Klančnik, Ajdin Dergić, Kevin Tomšič, Peter Luštek, Nejc Pušnik, Denis Boh. Rezervni igralci: Jan Jančigaj, Jan Keržič, Gregor Dorniž, Anže Pucihar, Zufer Shaini, Damis Šabić, Žan Hudin. Trener: Goran Markovič.

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

V soboto ob 16. uri bodo v Grosupljem gostovala Brda.

Foto: Uradna Facebook stran ND Slovan.