Kadetom U-17 za uspeh manjkala realizacija

BRINJE GROSUPLJE : OLIMPIJA 0:2
Žan Kovačevič(19), Matej Tadič(89)
 
Medel uvod v tekmo in hitro vodstvo gostov sta spodrezala krila kadetom v prvem polčasu. Nadaljevnje igre v drugem polčasu je bilo na veliko višjem nivoju. Igralci so si pripravili veliko priložnosti za uspešen zaključek akcij, vendar je manjkala koncentracija pri izvesdbi.
 
Trener Erik Marinšek je po tekmi povedal: "Na tekmi proti Olimpiji smo odigrali 2 popolnoma različna polčasa. Tekmo smo odprli slabo, bili premalo agresivni in dopustili nasprotniku prevlado na igrišču. V tem času so gostje tudi kronali premoč in povedli. Po zadetku smo vzpostavili ravnotežje na igrišču vendar si do konca polčasa nismo uspeli ustvariti kakšne resnejše napadalne akcije.
Drugi polčas smo gledali popolnoma drugačno sliko. Bili smo veliko boljši nasprotnik, si ustvarili lepo število čistih situacij za dosego zadetka, vendar tokrat sreča ni bila na naši strani. Kar nam ni uspelo tekom celotnega drugega polčasa, je uspelo gostom v eni izmed zadnjih akciji na tekmi in prišli so do zmage z 0:2. Lahko rečem, da bi si tokrat glede na dogajanje tekom celotne tekme zaslužili vsaj točko, če ne še kaj več, vendar v nogometu žal ne dobiš vedno to kar si zaslužiš. Trenutno smo v situaciji, ko se dogajanja na tekmah ne odvijajo v našo korist, ampak verjamem, da se bo tudi to kmalu obrnilo. Bomo pa seveda morali konkretno izboljšati realizacijo, saj se tekme zmaguje z zadetki in ne z splošnim dobrim vtisom."
 
Podrobnosti o tekmi ne TEJ POVEZAVI.
 
 V soboto ob 14:30 sledi gostovanje pri Bravu v Ljubljani.