Kadeti upravičili vlogo favorita

NK BRINJE GROSUPLJE : ND PRIMORJE 2 : 0 (1:0)
Strelci: Pogorelec(32'), Bajrektarević(73')

S prvo tekmo nadaljevanja prvenstva v 1.SKL zahod so kadeti končali zimko pripravljalno obdobje. Spomladanski del prvenstva bo še zelo zahteven, nasprotnki, pa proti jesenskim prvakom zelo motivirani.

Tako je bilo tudi tokrat. Gostje v Grosuplje niso prišli z belo zastavo, vendar so v prvem polčasu domači nogometaši prevladovali, ob zadetku Jureta Pogorelca, bi v gostujoči mreži morala pristati še kakšna žoga več.
V drugem polčasu je bilo v igri grosupeljskih kadetov nekoliko preveč napak, kar je gostom nekajkrat omogočilo situacije iz katerih bi lahko izenačili. Vse dvome o zmagovalcu je v 73' razrešil Žan Bajrektarević, ki ja zadel za končnih 2:0.


Trener Borut Antončič po tekmi: "Za nami je uspešen uvodni krog spomladanskega dela prvenstva. Sicer s samo igro v obeh fazah igre ne moremo biti v celoti zadovoljni, kljub vsemu pa je bilo prikazano dovolj za zmago. Ne glede na nekaj treme in določenemu pritisku, je pomembno, da je bil pristop pravi, da smo si ustvarjali priložnosti, žal pa realizacija danes ni bila na želeni ravni. V nadaljevanju bo potrebno dvigniti nivo tega segmenta igre in odpraviti določena nihanja ter nepotrebne napake v igri. Čestitke fantom za zmago, ki mora predstavljati visok motiv za nadaljevanje."


Sledi gostovanje na praznični ponedeljek pri vedno neugodnem Dobu. Tekma se bo pričela ob 11. uri.(gr)