Trener Goran Markovič o selekciji U-15A

V zadnjem obdobjuje selekcija U-15 prikazala lep napredek in dosegla nekaj odmevnih rezultatov.

Kako je predvsem zadnji teden,  v katerega so bile strnjene tri tekme, videl trener ekipe Goran Markovič:

"V prejšnjem tednu smo odigrali tri zahtevne tekme, ki so bile odigrane na solidnem nivoju. Tekma v Kranju je bila zelo specifična, ampak nam je z vztrajnostjo uspelo obrniti v svoj prid. Moram pa pohvaliti domačine, da so si želeli-upati igrati nogomet za razliko od ostalih ekip. Tekma v sredo proti prvouvrščeni ekipi Brava smo pričakovali, da bo dobila naziv "derbi", ampak na žalost na igrišču ni tako delovalo razen končni rezultat. Dobili smo še enkrat potrditev, da smo na pravi poti, da smo bili boljša ekipa, ki ima rep in glavo in domačinom je pomagala naša naivna - mogoče v danem trenutku preveč igriva poteza vratarja, da so osvojili točko. Tekma proti Novomeščanom pa je bila odločena že po petih minutah, saj smo gledali igro predvsem na nasprotnikovi polovici...
Fantom bi na koncu rad čestital za celoten zadnji mesec, saj so bili in upam, da bodo še naprej izjemni. Verjamem da smo ena redkih ekip, ki dejansko poizkuša igrati nogomet, ki ima veliko zahtev, ki so mogoče za to starostno kategorijo celo pretirana, ampak se zavedamo, da samo s takim načinom dela lahko naredimo preskok tako individualni, kot ekipni.
Nas pa v tem tednu čakata novi dve tekmi, najprej v sredo proti dobri ekipi Ljubljanske Ilirije, tako da verjamem da bodo ljudje imeli kaj videti, ter v soboto proti ekipi Save iz Kranja, ki se bori za obstanek."

V sredo ob 18:00 bodo nogometaši v Grosupljem odigrali še en derbi. V goste prihajaja neposredni konkurentka za sam vrh lestvice 1.SNL zahod ljubljanska Ilirija 1911.