2.SML> Dve tekmi, dve zmagi

NK ŠENČUR : NK BRINJE GROSUPLJE 0:2 (0:2)
Šparovec, Šabić

NK DOB : NK BRINJE GROSUPLJE 2:3 (1:2)
Kušar, Bahar V., Šabić

Mladinci z dvema zmagama iz dveh zaporednih gostovanjih.

Mladici so prejšni teden gostovali v Šenčurju, med vikendom pa v Dobu. Obe tekmi sta bili zahtevni, ki pa so ju varovanci trenerja Boruta Antončiča zmagali.

Po obeh tekmah je trener Borut Antončič povedal: "Gostovanje v Šenčurju, se je ponovno izkazalo kot neugodno. Prvi polčas smo sicer odigrali solidno, hitro povedli, v nadaljevanju se je izkazal naš vratar z ubranjenim kazenskim strelom, pred koncem prvega dela, pa smo po lepi akciji še drugič zadeli. V drugem delu smo kontrolirali potek dogajanja in tekmo uspešno pripeljali do konca.
Nedeljsko gostovanje na Dobu je potekalo, praktično v nemogočih pogojih, ob močni pripeki in slabem igrišču. Kljub vsemu so se fantje držali dogovora in ob solidni igri, glede na okoliščine, uspeli zmagati. Motita dva prejeta gola, po individualnih napakah ob prekinitvah nasprotnika, kar bo potrebno v nadaljevanju odpraviti. Na koncu čestitke fantom za zasluženi zmagi, pred nami pa so že nove preizkušnje."

Že v sredo sledi nova tekma, v Grosuplje prihaja novi ligaš Dren Vrhnika. Tekma se bo v Športnem parku Brinje pričela ob 17. uri. Vabljeni.