Mladinci U-19 doma visoko poraženi

V 2. prvenstvenem krogu so mladinci na domačem igrišču izgubili tekmo z vrstniki Mure.

BRINJE GROSUPLJE : MURA 0 : 6  (0:1)

Nogometaši Brinja so v prvem polčasu dobro parirali fizično močnejšemu nasprotniku, si priigrali tudi nekaj obetavnih situacij iz katerih bi lahko ob boljši koncentraciji zatresli mrežo gostov. V 30. minuti tekme so gostje po prekinitvi zadeli za vodstvo 0:1.  Zadnih 15 minut prvega polčasa se rezultat ni spreminjal.

Po odmoru so Grosupeljčani želeli preobrniti rezultat tekme, a sta jim dve nepotrebni napaki v 55. in 72. minuti onemogočili, da bi tekmo rezultatsko obrnili. Gostje so do konca tekme zadeli še trikrat in iz  Grosuplja odnesli visoko zmago.

Postava Brinje Grosuplje: Jaka Cencelj(V), Tevž Kušar, Sergej Lazarević(K), Žak Grabljevec, Marko Krstić(od 65.' Jurij Zupanič), Tin Jurić, Martin Plavec Marković(od 80.' Nejc Šteharnik), Jošt Zajc, Filip Ježovita(od 65.' Eso Hankušić), Jaka Čibej(od 65.' Matej Mehle), Leander Mark Zelenko(od 46.' Žiga Plavčak).

Tekme se vrstijo v zahtevnem 3-dnevnem ritmu. Že v četrtek sledi gostovanje v Ljubljani pri IB 1975 Ljubljana. Tekma se bo v Športnem parku Štefana Beleta pričela ob 17:30.