Nogometaši Brinja so v torek, 8. 10., odigrali zaostalo srečanje 2. SNL. V gosteh so remizirali z Biljami z rezultatom 1:1.

Srečanje je v veliki meri zaznamovalo vreme, saj so obilne padavine zelo pripomogle k temu, da je igrišče dokaj hitro postalo slabo. Igranje lepega nogometa je bilo oteženo in nogometaši obeh ekip so se morali prilagoditi igralnim pogojem. V prvem delu tekme so bili uspešnejši modro-rumeni, ki so že v 9. minuti prišli do vodstva. Domačega vratarja je premagal Zorica. Nogometaši Bilj so bili blizu izenačenja, a izkazal se je Zrnec, ki je Bregantiju ubranil enajstmetrovko.

V drugem delu tekme sta ekipi prikazali borbeno predstavo, a prostora za lepote nogometa ni bilo več, saj je bilo igrišče že popolnoma razmočeno. Razmerje moči je bilo večinoma enakovredno, a domači so uspeli priti do izenačenja. Po visoki podaji v kazenski prostor se je Breganti odkupil za zapravljeno enajstmetrovko in zadel za 1:1. Do konca tekme sta imeli obe moštvi še nekaj polpriložnosti, a rezultat se ni spremenil.