Modro-rumeni so v Tolminu utrpeli poraz s 3:0. Potek srečanja je v veliki meri narekovalo zahtevno igrišče, ob tem pa varovanci Gorana Markovića niso uspeli izkoristiti številnih priložnosti, ki so si jih priigrali. Po tekmi smo glavnega trenerja Brinja prosili za kratek komentar tekme.

»Za nami je zelo zahtevna tekma v Tolminu. Težko bi govorili o igri nogometa, ampak prej o borbi z igriščem. Rezultat je absolutno previsok, glede na dogajanje na igrišču, saj so domači prišli do vodstva z 2:0 brez, da bi udarili na gol. Potem se je pa tekma odvijala v njihovi smeri, saj mi svojih priložnosti nismo izkoristili. Žoga enostavno ni hotela v mrežo. Fantom nimam kaj za zameriti, borili so se do konca in pokazali željo, da bi prišli do točk, a v takšnih pogojih z načinom igre, ki ga mi zagovarjamo, to žal ni bilo mogoče. Ekipi Tolmina čestitam za zmago,« je zaokrožil Marković.

Sklenil je s pogledom naprej: »Mi se moramo čim prej usmeriti na naslednji obračun, ko se bomo pomerili z ekipo Dekanov. Dobro moramo trenirati in priti v formo, da bomo konstantno začeli nabirati točke.«