3.SNL> Za uvod v Grosupljem z Adrio

V soboto ob 17.00 uri bodo Grosupeljčani za uvod v novo prvenstvo 3.SNL zahod na domačem stadionu gostili nogometaše Adrie iz Mirna.

Vsi klubi v prvenstvo vztopajo z eno samo željo, do konca maja 2022 odigrati vse prvenstvene kroge. Za nami sta že dve sezoni, ki se nista odigrali v celoti, zato so želje vsekakor utemljene in razumljive.

V ekipi Brinja je prišlo do nekaterih spremb, tako v strokovnem vodstvu kot v igralskem kadru. Krmilo ekipe je znova prevzel domači strateg Goran Markovič, ki je člansko ekipo Brinja v preteklosti že vodil. Od Brinjskega moštva se je poslovilo nekaj igralcev, vendar je jedro ekipe ostalo nespremenjeno. Ekipi se je pridružilo nekaj novincev, ter igralci iz lastne mladinske šole, ki so igranje članskega nogometa okušali že v lanski sezoni.

Glede na ustvarjene temelje je pričakovati, da bo ekipa kandidirala za vrh prvenstvene lestvice, kar pa bo potrebno potrjevati iz tekme v tekmo, prvič v soboto 14. avgusta ob 17.00 v Grosupljem.

V goste prihajajo Primorci iz Mirna s katerimi so se v dosedanjih prvenstvenih tekmah nogometaši Brinja srečali dvakrat. Če je soditi po teh dveh tekmah, lahko pričakujemo zanimivo in napeto srečanje, saj sta bili obe odločeni v zadnjih trenutkih igralnega časa, tekmi pa sta se končali z izidoma 2:2 in 1:1.

Skupaj podprimo grosupeljske nogometaše v soboto 14.08.21 ob 17.00 uri na stadionu Brinje Grosuplje.