Za nami je prva dodatna aktivnost

Člani Nogometnega kluba Brinje-Grosuplje iz vseh starostnih kategorij so v okviru dodatnih aktivnosti v lepem številu obiskali hokejsko tekmo lige EBEL med HDD Olimpija Ljubljana in EHC Liwest Black Wings Linz.

Preberi več

Sprememba na trenerski klopi članske ekipe

Po jesenskem delu tekmovanja v 3.SNL center, ko članski ekipi ni uspelo narediti koraka naprej v primerjavi z minulo sezono in se je hkrati ujela v boju za obstanek je upravni odbor sprejel sklep o menjavi trenerja članske ekipe Janeza Kovačiča.

Preberi več

U-11, U-12 in U-13: Nabirali mednarodne izkušnje v Italiji

Pretekli vikend so bile selekcije U11, U13B ter U13A na dveh prijateljskih tekmah v Italiji. Vse selekcije so se pomerile z vrstniki Padove in Venezie. Odlična izkušnja, tako za fante, kot za trenerje in enega delegata. Pohvala vsem skupaj za zelo korektno zastopanje kluba in Grosuplja kot mesta. Po videnem ocenjujem, da smo vzpostavili zavidljiv nivo pri pojavljanju, tako na, kot izven igrišče. Lahko smo ponosni na fante in trenerje.

Preberi več

Intervju: Predsednik NK Brinje-Grosuplje dr. Denis Čaleta

NK Brinje-Grosuplje se vse od ustanovitve leta 2003 konstantno razvija in raste na vseh področjih. Z ekipo sodelavcev iz upravnega odbora kluba se vam julija 2017 izteče štiriletni mandat za katerega lahko rečemo, da je bil zelo uspešen. Uspelo vam je izpeljati nekaj pomembnih projektov na infrastrukturnem, športnem in organizacijskem področju.

Preberi več

Na gostovanje v Italijo

Po končanem jesenskem delu prvenstva nogometaši NK Brinje-Grosuplje ostajajo zelo aktivni. Nogometaši selekcije U13, U12 in U11 so se danes odpravili na gostovanje v Italijo, kjer bodo nabirali nove izkušnje. V dveh dneh se bodo pomerili z vrstniki Padove in Venezzije.

Preberi več

U-15 A: Premalo želje v Biljah

Grosupeljski nogometaši do petnajstega leta storosti so pred zimskim premorom odigrali zaostalo prvenstveno tekmo 13.kroga 1.SNL starejših dečkov zahod. Pomembna tekma, ki bi Grosupelčanom ob zmagi prinesla odlično izhodišče pred nadaljevanjem prvenstva se ni končala po njihovih željah.

Preberi več

Mladinci presenetili člane Škofje Loke

BRINJE GROSUPLJE : ŠKOFJA LOKA (člani) 3:2 (0:1)
Cimerman 2x, Slana

Mladinska ekipa, ki je tekmovalni del jesenskega dela prvenstva že končala, se je na domečem igrišču z umetno travo v prijateljski tekmi pomerila s člansko ekipo Škofje Loke, ki igra v Gorenjski ligi.

Preberi več

Kadeti z zmago na zimski odmor

BRINJE GROSUPLJE : IZOLA 4:1  (1:0)
Strelci: Pucihar A., Mahič, Bajrektarevič, Pogorelec

Za zaključek jesenskega dela prvenstva so kadeti znova stopili na zmagovalno pot. Izola je bila skozi celotno tekmo v podrejenem položaju.

Preberi več

U-11, U-12 in U-13: Iz Murske Sobote z novimi spoznanji

Po končanem jesenskem delu prvenstva grosupeljski nogometaši ne počivajo. Prvenstvene tekme so nadomestile pripravljalne tekme, katere mladi nogometaši igrajo po vsej Sloveniji. Tako so bili minulo nedeljo gostje Nogometne šole Mura iz Murske Sobote igralci selekcij U-11, U-12 in U-13. Trenerji so bili s prikazanim različno zadovoljni.

Preberi več

Člani z neoodločenim rezultatom zaključili jesenski del

BRINJE GROSUPLJE : SAVA KRANJ 1:1 (0:1)
Strelec: Miha Černič

Zanimiva in napeta tekma pred zimskim premorom se je končala z neoodločenim rezultatom. Štiri osvojene točke v zadnjih dveh krogih pa so pred spomladanskim nadaljevanjem prvenstva v grosupeljski tabor prinesle nekaj olajšanja.

Preberi več