U-11, U-12 in U-13: Nabirali mednarodne izkušnje v Italiji

Pretekli vikend so bile selekcije U11, U13B ter U13A na dveh prijateljskih tekmah v Italiji. Vse selekcije so se pomerile z vrstniki Padove in Venezie. Odlična izkušnja, tako za fante, kot za trenerje in enega delegata. Pohvala vsem skupaj za zelo korektno zastopanje kluba in Grosuplja kot mesta. Po videnem ocenjujem, da smo vzpostavili zavidljiv nivo pri pojavljanju, tako na, kot izven igrišče. Lahko smo ponosni na fante in trenerje.

Preberi več

Na gostovanje v Italijo

Po končanem jesenskem delu prvenstva nogometaši NK Brinje-Grosuplje ostajajo zelo aktivni. Nogometaši selekcije U13, U12 in U11 so se danes odpravili na gostovanje v Italijo, kjer bodo nabirali nove izkušnje. V dveh dneh se bodo pomerili z vrstniki Padove in Venezzije.

Preberi več

U-15 A: Premalo želje v Biljah

Grosupeljski nogometaši do petnajstega leta storosti so pred zimskim premorom odigrali zaostalo prvenstveno tekmo 13.kroga 1.SNL starejših dečkov zahod. Pomembna tekma, ki bi Grosupelčanom ob zmagi prinesla odlično izhodišče pred nadaljevanjem prvenstva se ni končala po njihovih željah.

Preberi več

U-11, U-12 in U-13: Iz Murske Sobote z novimi spoznanji

Po končanem jesenskem delu prvenstva grosupeljski nogometaši ne počivajo. Prvenstvene tekme so nadomestile pripravljalne tekme, katere mladi nogometaši igrajo po vsej Sloveniji. Tako so bili minulo nedeljo gostje Nogometne šole Mura iz Murske Sobote igralci selekcij U-11, U-12 in U-13. Trenerji so bili s prikazanim različno zadovoljni.

Preberi več