U-11, U-12 in U-13: Iz Murske Sobote z novimi spoznanji

Po končanem jesenskem delu prvenstva grosupeljski nogometaši ne počivajo. Prvenstvene tekme so nadomestile pripravljalne tekme, katere mladi nogometaši igrajo po vsej Sloveniji. Tako so bili minulo nedeljo gostje Nogometne šole Mura iz Murske Sobote igralci selekcij U-11, U-12 in U-13. Trenerji so bili s prikazanim različno zadovoljni.

U-13: MURA : BRINJE GROSUPLJE 2:1

Janez Ferk, trener selekcije U-13:
"Veliko razočaranje. Zapustiti stadion Fazanerija brez boja in se zadovoljiti s sendvičem po tekmi je zame nesprejemljivo. Misleč, da so fantje naredili korak naprej v dojemanju takšnih aktivnosti sem bil pred odhodom v Mursko Soboto optimističen. Nazaj grede pa sem se precej zamislil nad odnosom nekaterih. Nasprotnik igralno ni bil boljši. Srčnejši in odločnejši pač. Nadigrani smo bili v želji. Gostiteljem gre sicer velika zahvala, da so omogočili tekmo na enem bolj kultnih stadionov v Sloveniji ter za vso prijaznost in postrežbo. Žal nismo vsega izživeli v popolnosti."

U-11: MURA : BRINJE GROSUPLJE 1:5

Trener selekcije U-11, Erik Marinšek je bil bolj zadovoljen:
"Po zaključku lige MNZ, selekcija U11 poleg igranja zimske lige za Bežigradom, zadnje 4 tedne redno igra prijatelske tekme s klubi iz različnih koncev Slovenije. V natrpanem urniku tekem, ko smo prejšni konec tedna gostovali v Krškem, smo se tokrat odpravili k sovrstnikom iz Murske Sobote.
Skozi celotno tekmo smo prevladovali na igrišču in bili boljši tekmec. Ustvarili smo si veliko priložnosti, saj so nam domačini puščali veliko prostora v napadalnih akcijah. Tekma se je končala z rezultatom 1:5 v našo korist. Fantom čestitke, da so po dolgi vožnji uspeli ostati zbrani in prikazali dobro igro ter zasluženo zmagali."

U-12: MURA : BRINJE GROSUPLJE 2:3