Aktiven zimski premor

Ko se v novembru končajo organizirana tekmovanja in tekme, kjer se mladi nogometaši primerjajo z vrstniki, se nogometaši iz nogometne šole ne odpravijo na zimski počitek. Premor do sredine marca, oziroma začetka aprila bodo zapolnili s sodelovanjem na različnih turnirjih in zimskih ligah. Tradicionalno pa bodo v februarju, marcu in aprilu organizirane zimske priprave v Istri.

Preberi več

Člansko ekipo prevzel Goran Stankovič

Upravni odbor Nogometnega kluba Brinje-Grosuplje je na čelo članske ekipe imenoval trenerja Gorana Stankoviča. Nasledil je v jeseni zelo uspešnega Gorana Markoviča, ki ostaja v vodstvu mladinske piramide kluba. Gre za pomembno okrepitev trenerske stroke članske ekipe, ki ima tudi mednarodne izkušnje.  Predsednik Andraž Zrnec in Goran stankovič sta dogovor sklenila za sezono in pol.

Preberi več

Kadeti jesenski prvaki 2.SKL zahod

NK ŠENČUR : NK BRINJE GROSUPLJE 0:4 (0:1)
Šabić(25', 52'), Sojer(47'), T.Novak(65')

Kadeti so bili v Šenčurju veliko boljši od domačih vrstnikov. Navdušili so predvsem v drugem polčasu, ko so razigrani tudi trikrat zadeli. Sicer pa so mladi nogometaši jesenski del sezone zaključili z izjemnim finišem, ko so v zadnjih treh krogih svoje nasprotnike odpravili s skupnim rezultatom 10:0.

Preberi več