Kadeti jesenski prvaki 2.SKL zahod

NK ŠENČUR : NK BRINJE GROSUPLJE 0:4 (0:1)
Šabić(25', 52'), Sojer(47'), T.Novak(65')

Kadeti so bili v Šenčurju veliko boljši od domačih vrstnikov. Navdušili so predvsem v drugem polčasu, ko so razigrani tudi trikrat zadeli. Sicer pa so mladi nogometaši jesenski del sezone zaključili z izjemnim finišem, ko so v zadnjih treh krogih svoje nasprotnike odpravili s skupnim rezultatom 10:0.


Borut Antončič je po tekmi povedal: "Zadnji krog jesenskega dela, je na koncu prinesel visoko zmago, čeprav po prvem polčasu ni kazalo tako. V prvem delu igra enostavno ni stekla, potrebno se je bilo prilagoditi na zahtevno igrišče prav tako pa je na igralce vplivala pomembnost tekme. Tako da v prvem delu, z izjemo zadetka, ki je bil plod individualne lucidnosti, nismo uspeli odigrati v skladu z dogovorom. Drugi polčas pa smo odigrali veliko bolje, igra je potekala na nasprotnikovi polovici, predvsem pa smo si pripravili več situacij za zadetek, bili nevarni in učinkoviti. V zaključku jesenskega dela smo bili rezultatsko uspešni, kar nam je prineslo jesenski naslov, ki pa je predvsem obveza, odgovornost ter spodbuda za nadaljevanje zastavljenega dela. Čestitke fantom za današnjo zmago in uspešen zaključek prve polovice sezone, navijačem zahvala za podporo, ob tem pa tudi čestitke mladinski ekipi za skupno prvo mesto."
Potem ko so v uvodnih krogih imeli kar nekaj težav v svoji igri, so v nadaljevanju varovanci trenerja Boruta Antončiča dvignili nivo igre in prišli v odlično formo, ki so jo držali vse do zadnje tekme. Posledica tega je tudi osvojeno končno 1. mesto po jesenskem delu tekmovanja v 2.SKL zahod. Za uspeh si čestiteke zasluži celotna ekipa. To je odlična osnova za delo v spomladanskrem delu prvenstva 2.SKL zahod, ki se bo nadaljevalo 18.03.2018 s tekmo v Grosuplju proti Primorju.(gr)

Foto: Boštjan Brüfach