U-15 A: Premalo želje v Biljah

Grosupeljski nogometaši do petnajstega leta storosti so pred zimskim premorom odigrali zaostalo prvenstveno tekmo 13.kroga 1.SNL starejših dečkov zahod. Pomembna tekma, ki bi Grosupelčanom ob zmagi prinesla odlično izhodišče pred nadaljevanjem prvenstva se ni končala po njihovih željah.

Trener Goran Markovič je po tekmi povedal:
"Po taki tekmi je težko najti prave besede. V zadnjem krogu jesenskega dela smo razočarali in zagotovo pustili grenak priokus k solidno odigranemu prvemu delu prvenstva. Kot sem že velikokrat omenil, če pridemo na tekmo s pravo miselnostjo in željo po uspehu, se nam to vrne. Na tej tekmi pa je bilo preprosto preveč podcenjevanja in ležernosti za pozitiven rezultat. Na koncu lahko rečem, da ni zmagala boljša ekipa po kvaliteti, ampak po srčnosti, borbenosti in predvsem veliko večji želji po uspehu kot mi.
Ne glede na to, kaj se bo dogajalo v naslednjih mesecih, se bodo nekateri igralci in pa tudi njihovi starši zavedati, da je za uspeh v športu potrebno veliko več reda in discipline, ki je zagotovo povezano z samokritiko, ki je pa pri nas ni. Tako, da fantom polagam na dušo, da če bodo želeli v naslednji sezoni redno igrati v kadetski ligi bo potrebno veliko več truda, želje in pa predvsem dobrega treninga."

13 je bila očitno tokrat nesrečna številka. Jesenski del prvenstva so nogometaši Brinja Grosuplja končali na 7. mestu prvenstvene lestvice. Z zmago bi si zagotovili tudi zajetno točkovno prednost pred najbljižjimi zasledovalci. Do novoletnega premora sledi še nekaj treningov, po njem pa priprave na drugo polovico prvenstva.(gr)