Prva domača tekma v 2. SNL

Po 08.06.2003 bomo v Grosupljem znova spremljali prvenstveno nogometno tekmo 2. slovenske nogometne lige.

Takrat se je neslavno končala zgodba nekega drugega kluba, na čigar pogorišču je na povsem novih temeljih zrasel Nogometni klub Brinje Grosuplje.
Brinje Grosuplje bo prvič v novi sezoni zaigralo pred domačimi gledalci. V Novem mestu smo začutili razliko med tretje in drugo ligaškem tekmovanjem, kjer tekmeci kaznujejo vsako napako. V nedeljo ob 17:30 v Grosuplje prihaja Krško. Gre za nogometno sredino, ki ima veliko izkušenj z drugoligaškim tekmovanjem, bili pa so tudi že člani elitne slovenske lige. Gostje bodo izjemno zahteven nasprotnik, saj v Grosuplje prihajajo ranjeni po domačem porazu z enim glavnih kandidatov za vstopnico v 1.SNL.

Trener Urban Žohar je strnil pričakovanja pred nedeljsko tekmo: "Pred nami je težko pričakovana prva domača tekma v 2.SNL. V prvem krogu smo prebili led, vendar žal ostali brez točk. Verjamem, da bo pred domačimi tribunami motivacija še nekoliko večja, saj si vsi želimo prvih točk v drugi ligi. Čeprav tribuna še ni dokončana, bodo v klubu ustrezno poskrbeli za vse navijače, ki nas bodo podprli v nedeljo. K nam prihaja zdaj že kar standarden drugoligaš iz Krškega, zato nas nedvomno čaka napeta tekma. V tekmo si želimo vstopiti z veliko mero energijo, seveda uravnoteženo z enako mero discipline. Če smo na prvi tekmi premalo pogledali proti golu z jasnim namenom, verjamem, da bo tokrat drugače.
Povabil bi vse navijače Brinja, da se zberejo v čim večjem številu in pomagajo v nedeljo ustvariti vzdušje za prve točke v sezoni."

Vabljeni v nedeljo ob 17:30 na stadion v Športni park Brinje v Grosupljem.