ČLANI V ZAHTEVNEM RITMU TRENING TEKEM

NK BRINJE GROSUPLJE : NK ARNE TABOR 69 5 : 1
Perič(10',41'), Žugič(55',58',75')

NK BRINJE GROSUPLJE : NK ZARICA KRANJ 1 : 1
Smrekar

NK BRINJE GROSUPLJE : NK ŠOBEC LESCE 5 : 1
Hokić(8'),Potočar(11'),Perič(13'),Boh(36),Černivec(73');

Za nogometaši članske vrste je točno mesec dni priprav, ki so potekale pod vodstvom novega trenerja Gorana Markoviča. Opaziti je da je ekipa dobila svež zagon, kar se je odražalo na visoki prisotnosti na treningih in hkrati želji po dokazovanju. Ekipa je v prvem mescu odigrala 6 pripravljalnih tekem, v katerih je dobilo priložnost za dokazovanje nekaj novih potencialnih okrepitev, ter tudi igralci iz mladinske in kadetske ekipe.
V nedeljo 05. februarja so nogometaši, ki so bili razdeljeni v dve ekipi, odigrali dve tekmi. Ob 15. uri so se pomerili z drugoligašem Zarico in se razšli z neodločenim izidom 1:1. V igri so bili grosupeljski nogometaši nekoliko boljši in konkretnejši. Gostje iz Kranja so povedli izenačil pa je Jan Smrekar.
V tekmi proti Šobec Lescam dve uri in pol kasneje, se je ob treh izkušenejših igralcih, predstavila tudi plejada mladih nogometašev iz mladinske šole. Kljub mladosti je ekipa proti tudi pomlajeni ekipi Lesc odigrala zelo dobro. Ob treh izkušenih igralcih Periču, Bohu in Hokiću sta zadela še mladinca Potočar in Černivec.
Na praznično sredo je sledila še tekma proti Arne Tabor 69, ekipi ki je po jesenskem delu v vrhu Regionalne ljubljanske lige. Tudi tokrat nogometaši iz Grosuplja rezultatsko gledano niso imeli nikakršnih težav. Za visoko zmago s 5:1 sta zadevala Perič in Žugič, zmaga pa bi ob zbranosti lahko bila še izdatnejša.
V teh dneh bo tudi znano kako bo izgledala ekipa v spomladanskem delu prvenstva. S 15.02.2017 se zaključuje zimski prestopni rok, kar pomeni skrajni rok glede prihodov in odhodov iz ekipe. Do 11. marca, ko bodo nogometaši Brinja Grosuplje nadaljevali prvenstvo je še točno mesec dni časa. Dovolj, da se v normalnih pogojih ekipa še bolje uigra in dobro pripravljena pričaka nadaljevanje prvenstva.(gr)