Kadeti državni prvaki!!!

Kadeti U-17 so krog pred koncem nogometnega prvenstva 2021/2022 postali novi državni prvaki.

Celotno sezono so bili kadeti U-17 Brinja Grosuplje v vrhu prvenstvene lestvice. Z izjemnim finišem je četa trenerja Erika Marinška, potem ko je v zadnjih štirih prvenstvenih krogih zabeležila štiri zaporedne zmage, ob razpletu na ostalih tekmah krog pred koncem prvenstva že potrdila naslov prvaka. Vsekakor so si nogometaši s svojim trudom in delom to tudi zaslužili.

Z naslovom kadetskih prvakov U-17 in uvrstitvi članske ekipe v 2.SNL je sezona 2021/2022 postala daleč najuspešnješa v 19-letni klubski zgodovini. To so uspehi, ki jih bo v prihodnje težko dosegati in presegati. Uspeh je nagrada ne le nogometašem, temveč vsem, ki so v zadnjih dveh desetletjih gradili uspešno zgodbo Nogometnega kluba Brinje Grosuplje. Največ zaslug ima seveda strokovni tim trenerjev, ki je v zadnjih letih deloval pod vodstvom trenerja Gorana Markovića, s podporo športnega direktorja Tineta Zupana in upravni odbor pod vodstvom neumornega Andraža Zrneca, ki je zagotovljal ustrezne pogoje z novimi pridobitvami v Športnem parku Brinje, tudi ob pomoči lokalne skupnosti in občine Grosuplje na čelu z županom dr. Petrom Verličem.

V soboto 21. maja ob 15. uri bodo kadeti v Športnem parku Brinje Grosuplje odigrali še zadnjo prvenstveno tekmo sezone 2021/2022, po kateri bodo prejeli tudi zaslužen pokal. Vabljeni, da se nam pridružite in skupaj z aplavzom pozdravimo DRŽAVNE PRVAKE.