Mladinci remizirali brez zadetkov

BRINJE GROSUPLJE : KALCER RADOMLJE 0:0

V prvem delu prvenstva so grosupeljski mladinci visoko izgubil na gostovanju. Tokrat so se na tekmo dobro pripravili in si pripravili kar nekaj priložnosti za zadetek. Svojo mrežo so ohranili nedotaknjeno, prav tako jim ni uspelo doseči zadetka in tekma se je končala z 0:0.

Trener Goran Markovič:
"Tako kot smo pričakovali, tekma je bila trda, prava prvenstvena, bilo je veliko duel igre, dolgih žog lahko rečemo pravi derbi, čeprav lestvica drugače kaže. Na koncu lahko rečem, da bi si mogoče zaslužili več kot točko, ampak nam iz lepih situacij ni uspelo premagati vratarja. Gostje v prvem polčasu niti enkrat resneje niso ogrozili vrat, tako da smo tekmo popolnoma kontrolirali. V drugem polčasu podobna zgodba, imeli smo tri do štiri lepe situacije, ampak na koncu nam ni uspelo zadeti. Fante lahko pohvalim za pristop na tekmi, željo po uspehu ampak se je treba zavedati, da samo na tekmah ne bo šlo, saj je potrebno vso to resnost prenesti najprej na treninge. Že naslednjo soboto nas čaka težko gostovanje na Viču, kjer bo potrebno biti še za odtenek boljši kot na tej tekmi, če želimo nadaljevati niz neporaženosti."

Do konca jesenskega dela prvenstva sta še dva kroga. Že v soboto 12.11.2016 ob 14:00 sledi gostovanje na Viču. Obeta se zanimiva tekma, Svoboda je na prvenstveni lestvici najbližji zasledovalec grosupeljskih nogometašev.(gr)