Kadeti z novo zmago ostajajo na vrhu

NK BRINJE GROSUPLJE : ND ILIRIJA 2:1 (0:0)
Henigman Luka (42',50')

V pravem prvenstvenem derbiju kadetskih ekip Brinja Grosuplje in Ilirije iz Ljubljane so Grosupeljčani dosegli svoj cilj. Napeta tekma v prvem polčasu ni prinesla zadetkov. Začetek drugega polčasa je popolnoma pripadel domačinom, ki so dosegli dva zadetka, gostje pa so nekaj minut pred koncem zadeli za znižanje in poskrbeli za napeto končnico.

Dogajanje je povzel trener Borut Antončič:
"Druga domača tekma v nizu se je odvila po naših željah. V sami igri nismo blesteli, in nam je nasprotnik sploh v prvem delu povzročal precej težav s hitrimi proti napadi, nam pa igra v napadu nikakor ni stekla kot bi si želeli in smo bili daleč od dogovorjenega. V drugem polčasu smo povezali vrste in odločno krenili v nadaljevanje, ki nam je hitro prineslo vodilni zadetek in kmalu za tem po lepi akciji še enega. V tem delu smo bili boljši nasprotnik in imeli tekmo pod kontrolo, ko smo po seriji napak nasprotniku dovolili, da se vrne v igro in zmanjša zaostanek. Ponovno smo gledali nervozno končnico, v kateri bi lahko zadeli tako eni kot drugi, vendar je rezultat ostal nespremenjen. Čestitke fantom za zmago in zahvala navijačem za podporo."

Z zmago grosupeljski kadeti ostajajo na vrhu prvenstvene lestvice tudi po 10. prvenstvenem krogu v 2.SKL zahod. Naslednja tekma bo zopet na domači zelenici, v nedeljo 23.10.16 ob 13:00 v goste prihajajo Brda.(gr)