Mladinci poraženi na domači zelenici

NK BRINJE GROSUPLJE : ND ILIRIJA 1911  0:1 (0:0)

Tekme Brinja Grosuplje in ljubljanske Ilirija v zadnjih letih zelo zanimive in precej napete. Tudi tokrat ni bilo drugače, peti in tretje uvrščeni ekipi na lestvici 2.SML zahod, je pripadel po polčas igre. Z razliko, da so gostje uspeli zadeti. Pri polčas so domači nogometaši odigrali zelo dobro, bili boljša ekipa na igrišču, toda niso uspeli zadeti vrat, tudi takrat ne ko so imeli kazenski strel.


Ko je bilo pričakovati, da bodo v drugem polčasu nadaljevali s svojo igro, jih je že v samem začetku presekal gol gostov iz Ljubljane, po katerem enostavno niso uspeli sestaviti prave igre. V samem zaključku tekme je bilo sicer nekaj priložnosti za izenačujoči zadetek, vendar so bili streli premalo natančni.

Trener Goran Markovič je bil po tekmi razočaran:
"Po taki tekmi je težko najti prave besede, saj če na domačem igrišču ne daš gola, si ne zaslužiš nič več kot poraz. Gostujoči ekipi čestitke za zasluženo zmago, mi pa moramo še naprej potrpežljivo delati."

Nova priložnost za zadetke na domačem igrišču bo že v nedeljo 23.10.2016, ko v goste prihaja ekipa Brd. Tekma bo ob 15:00.(gr)