TUDI U-15 DO NASLOVA PRVAKA 1. MNZ LIGE STAREJŠIH DEČKOV

Tako kot starejšim kolegom, kadetom in mladincem, je tudi selekciji U-15 uspelo v razburljivem finišu lige osvojiti naslov najboljših v svoji starostni skupini. V odločilnih zadnjih dveh krogih

tekmovanja, ko so si prve štiri ekipe »dihale za ovratnik« v razliki ene točke, so največ zbranosti pokazali ravno fantje NK Brinje – Grosuplje, ki so tako v najpomembnejših tekmah znali stopiti skupaj in odigrati optimalno po svojih najboljših močeh, za kar so bili na koncu tudi nagrajeni z prvim mestom. V Predzadnjem krogu so tako na domačem igrišču z zmago z 2:0 nad neposrednim tekmecem za vrh NK Slovan, pobegnili tekmecem, ter z zmago v zadnjem krogu v Zagorju le potrdili naslov najboljših.

Seveda tudi za fante selekcije U-15 s tem ni zaključena zgodba letošnje sezone, saj jih za preboj v višji rang tekmovanja, LIGO U-15 ZAHOD pod okriljem NZS, čakata še kvalifikacijski tekmi z vrstniki iz NK Jesenice, ki bosta odigrani 11. 6. na Jesenicah in 16. 6. 2016 ob 18:00 uri v Grosuplju, kamor zveste navijače seveda vabimo, da podprete naše fante v boju za uvrstitev v višji rang tekmovanja.

S strani uprave kluba in vseh navijačev seveda iskrene čestitke fantom in pa veliko sreče v tekmah do končne zmage in cilja, ki si ga vsi želimo (MŠ).