V 7. KROGU BREZ ZADETKOV

NK BRINJE GROSUPLJE : NK KOMENDA 0 : 0

Pred tekmo so bile želje grosupeljskih nogometašev jasne, osvojitev novih treh točk.

V prvem polčasu si nogometaši Brinja Grosuplje niso pripravili veliko priložnosti za zadetek. Še najbližje sta bila Hostnik in Žugič, vendar njuna zaključka v gneči pred vrati nista bila dovolj natančna. Gostje iz Komende so bili v igri aktivnejši in so pogosto prihajali pred domača vrata, kjer pa je bila zanesljiva grosupeljska obramba.

Tudi v drugem polčasu so imeli pobudo na igrišču gostje, ki so bili vseskozi konkretnejši, vendar niso znali napadov uspešno zaključevati. Domača vrsta ni našla prave igre, kar je pomenilo tudi zelo malo priložnosti za zadetek, edini ki lahko omenimo, sta strel Šole z glavo malo mimo vrat in strel Kovačeviča iz razdalje, katerega je gostujoči vratar uspel odbiti. Do konca tekme nobena od ekip ni uspela doseči zadetka in tekma se je končala z rezultatom 0:0.

Grosupeljski nogometaši so ostali neporaženi na še četrti tekmi zapored. Igra Grosupeljčanov tokrat ni bila prepričljiva, ustvarjenih je bilo premalo pravih priložnosti za zadetek. Na lestvici 3.SNL center nogometaši Brinja Grosuplje trenutno zasedajo solidno 7. mesto.

V nedeljo 09.10.2016 ob 16:00 sledi zahtevno gostovanje v Zagorju.