U-15B: PRIPRAVA ZA NASLEDNJO SEZONO

Druga ekipa grosupeljskih petnajst letnikov igra v 3.ligi Medobčinske nogometne zveze Ljubljana. Gre za številčno ekipo, v dosedanjih šestih krogih je za ekipo zaigralo že 27 mladih nogometašev, katero vodi trener Erik Marinšek. Ekipo v večini sestavljajo igralci letnika 2003, katerim je to priprava za tekmovanje v 1. državni ligi prihodnjo sezono.

V dosedanjem poteku tekmovanja so nogometaši igrali zelo uspešno. Po porazu v uvodnem krogu so nanizali štiri zmage v seriji in se zavihteli pod sam vrh prvenstvene lestvice. V šestem krogu minuli vikend je sledilo najbolj oddaljeno gostovanje, zelo zahtevno tudi v tekmovalnem smislu.
 
Trener Erik Marinšek je povzel dogajanje na zadnji tekmi:
V nedeljo 2.10. so se fantje selekcije U15b odpravili na težko gostovanje v Belo Krajino.  Prvi polčas so bolje začeli domačini, ki so si v uvodnem delu tekme prigrali nekaj priložnosti in dvakrat tudi izkoristili nezbranost v obrambi ter povedli z 2:0. Do konca polčasa so naši fantje le vzpostavili ravnotežje vendar si resnejše priložnosti niso priigrali. V drugem polčasu so grosupeljčani na igrišču prevladovali, vendar niso uspeli resneje ogroziti nasprotnikovega vratarja. V zaključku tekme so domačini po dveh protinapadih še dvakrat zatresli mrežo in postavili končnih 4:0. Fantje so se domov vrnili z mešanimi občutki, saj so v večjem delu tekme prikazali dobro, kombinatorno igro, vendar bili premalo konkretni v zaključkih akcij.

6.krog> BELA KRAJINA 2016 : BRINJE GROSUPLJE 4:0
5.krog> BRINJE GROSUPLJE : DOLOMITI 3D B 2:0
4.krog> SVOBODA LJUBLJANA B : BRINJE GROSUPLJE 0:9
3.krog> BRINJE GROSUPLJE : VIR 12:0
2.krog> SLOVAN B : BRINJE GROSUPLJE 0:5
1.krog> BRINJE GROSUPLJE : ŠD EXTREM 2:7

V soboto 08.10.2016 sledi tekma 7.kroga, gostovanje v Črnučah.(gr)