Kadeti v zaključku tekme zapravili zmago

BRINJE GROSUPLJE : KALCER RADOMLJE 2:3 (2:1)
Strelci: Pucihar Anže, Bajrektarevič Žan

13.krog 2. slovenske kadetske lige se za nogometaše Brinja Grosuplje dobesedno ni srečno končal. Grosupeljčani so praktično celotno srečanje nadzorovali potek tekme in imeli zmago že praktično v žepu, toda nogomet se v kadetski kategoriji igra 80 minut.

"Danes smo bili priča pravemu prvenstvenemu derbiju, ki je postregel z vsem kar lahko nogomet ponudi, žal pa se v rezultatskem smislu ni izšlo po naših željah. Sicer smo prikazali eno boljših predstav in fante lahko samo pohvalim za pristop, željo in izpolnjevanje dogovora pred tekmo, saj smo bili večino tekme boljši nasprotnik, si priigrali "malo morje" res zrelih priložnosti in tekma bi morala biti odločena že mnogo pred 5 minutnim mrkom v zadnjih minutah. Verjamem, da nikomur ni lahko po takšnem razpletu, vendar pravi zmagovalci se po porazu poberejo. Moja želja pa je, da s takšnim pristopom, odnosom in željo delujemo tako na treningih kot ob igrišču."; je po tekmi dejal trener Borut Antončič.

Do konca jesenskega dela prvenstva sta na sporedu še dve tekmi, najprej sledi sobotno gostovanje pri ljubljanski Svobodi.(gr)