2.SML: Mladinci z zmago iz Izole

MNK IZOLA : NK BRINJE GROSUPLJE 1:2
Strelec: Černe 2x

Mladinci so se tudi iz zahtevnega gostovanja v Izoli vrnili s polnim izkupičkom točk. Pot do njih je bila zelo zahtevna.

Proti nasprotniku, ki se krčevito bori za obstanek v 2.SML/SKL so grosupeljski nogometaši že v zgodnji fazi igre ostali z igralcem manj na igrišču. Ne glede na številčno premoč domačih, so nogometaši Brinja Grosuplje igrali svojo igro, kljub temu so domači v prvem polčasu povedli. Gostje iz Grosuplja so v drugem polčasa naredili preobrat in z dvema zadetkoma Černeta zasluženo zmagali.
Po tekmi je bil zadovoljen tudi trener Goran Markovič: "Težko gostovanje na Primorskem, kjer nas je pričakala domača ekipa Izole. Poleg tega pa še zelo težki vremenski pogoji. Tekmo smo dobro odprli in jo imeli pod kontrolo. V 10 minuti pa je sodnik tekmo popolnoma uničil, saj je našemu igralcu pokazal direkten rdeči karton, ki je bil neupravičen. Kljub igralcu manj smo še naprej mi bili tisti, ki smo želeli zabiti gol, domači pa so žogo dejansko samo 'nabijali'. V prvem polčasu napaka v zadnji liniji in vodstvo domačinov. V drugem pa smo šli na glavo, kar se nam je obrestovalo in smo tekmo obrnili v svoj prid. Fantom čestitke za dobro odigrano tekmo in zasluženo zmago."
Prihodnji krog bodo Grosupeljčani doma gostili Šenčur. Zaradi tradicionalnega nogometnega turnirja bo tekma odigrana že v petek 21.04.17 ob 19:00 uri.(gr)