U-15 A: V Novem mestu do preobrata

NK KRKA : NK BRINJE GROSUPLJE 2:2
Bracovič, Perpar; Lampret, Zajc

Grosupeljski starejši dečki v 1.slovenski nogometni ligi zahod so tekmo proti Krki odigrali že v četrkovem poznem popoldnevu.

Kljub temu, da je bil to sicer običajni termin treninga so potrebovali kar 35 minut igre, da so se vživeli v igro in odigrali tako kot znajo. Prvi polčas so tako v polju kot rezultatsko dobili novomeški nogometaši. V drugem polčasu so nogometaši Brinja Grosuplja pokazali popolnoma drug obraz, ki se je odrazil tudi v končnem rezultatu. S prikazanim v drugem polčasu je bil zadovoljen tudi trener Erik Marinšek:
"Videli smo dva zelo različna polčasa. Prvi, ki bo šel hitro v pozabo in drugi, ki nam bo služil kot izhodišče za nadaljne tekme, ki nas čakajo. Prvi polčas tekme proti Krki je bil zagotovo najslabši polčas v spomladanskem delu. Nerazpoloženost naših fantov je bila tako očitna, da so si domačini v prvem delu priigrali vodstvo z 2:0, rezultat pa bil lahko še višji, vendar so na našo srečo napadalci Krke ciljali v prazno.  Drugi polčas smo začeli precej bolj odločno in sproščeno. Že na začetku smo si priigrali 3 zelo dobre situacije za dosego zadetka vendar so bili zaključni streli premalo natančni. Sledil je zadetek, ki nas je vrnil nazaj v igro in še dodatno motiviral. Kmalu za tem smo uspeli zadeti še drugič. V zaključku tekme smo ob igralcu več v polju še nekajkrat zapretili vedar se je tekma zaključila z delitvijo točk. Bolj kot osvojena točka v Novem Mestu, veseli dejstvo, da smo se po zaostanku in slabi igri v prvem delu, uspeli dvigniti, pokazati veliko mero želje in požrtvovalnosti ter se na koncu celo boriti za zmago."
Z osvojeno točko Grosupeljski nogometaši ostajajo na 8. mestu prvenstvene lestvice. Prihodnji vikend se redni krog ne igra, bodo pa zato nogometaši vhodnega letnika nastopili na polfinalnem turnirju NIKE PREMIER CUP, ki se bo v soboto 08.04.2017 odvijal v Nacionalnem nogometnem centru Brdo.(gr)