2.SKL: Kaznovani za neučinkovitost

NK JADRAN DEKANI : NK BRINJE GROSUPLJE 2:1
Strelec: Šparovec;

Kadeti so v Dekane odhajali kot izraziti favoriti. V takšnem slogu so tudi pričeli tekmo, vendar svojih priložnosti niso uspeli pretvoriti v zadetke.

Kakor pravi že star nogometni rek, je kazen prišla tudi tokrat. Domači so znali vzeti tisto, kar jim je bilo ponujeno in zmaga je ostala na Primorskem.
Trener Borut Antončič po tekmi:
"Še druga gostujoča tekma v tem delu sezone, ko smo praktično premagali sami sebe. V prvem polčasu nismo unovčili izrazite terenske premoči in tako so številne priložnosti in obetavne situacije ostale neizkoriščene. V drugem delu, smo po dveh nerazumljivih napakah v lastnih vrstah, nasprotnika enostavno vrnili v igro, ko je praktično iz enega strela podvojil vodstvo. V zaključku tekme smo močno pritisnili in ko je že kazalo, da bomo izid vsaj izenačili, je žal ostalo le pri častnem zadetku. Tako v zadnjo tretjino prvenstva ne vstopamo ravno z najboljšo popotnico, kljub vsemu pa je potrebno vztrajati pri zastavljenem delu in se potruditi, da bosta pristop, predvsem pa realizacija na višjem nivoju."
Pred nogometaši je še točno tretjina prvenstva, ozirma natančno devet tekem. Nova priložnost da pokažejo svoj pravi obraz bo že v nedeljo, ko v Grosuplje prihaja Ljubljanska Svoboda.(gr)