2.SKL: Kadeti minimalno, vendar zanesljivo zmagali

NK BRINJE GROSUPLJE : ND BILJE 1:0

Kadetska ekipa je zmagala z minimalnim rezultatom. Prvenec v grosupeljski ekipi je dosegel Tom Novak.

Tekom igre so nogometaši Brinja Grosuplje vseskozi nadzorovali potek dogajanj na igrišču. Lahko bi dosegli tudi kakšen zadetek več, vendar jim je v zaključkih akcij zmanjkalo nekaj koncentracije. Po tekmi je bil trener Borut Antončič zadovoljen s samo igro v polju:
"Proti tokratnemu nasprotniku,smo imeli težave že v jesenskem delu, vendar danes predvsem zaradi nas samih, saj realizacija enostavno ni bila na nivoju in so številne priložnosti ostale neizkoriščene. Sicer je spodbudno, da smo drugo tekmo zapored uspeli kontrolirati in odigrati stabilno, saj nam nasprotnik ni povzročal težav. Prav tako smo uspeli določene elemente s treninga prenesti v igro, vendar bi si želel, da bi igralci še bolje prepoznavali situacije v igri. Na koncu čestitke fantom za zmago, sami pa najbolje vedo, kje so še rezerve. Ob tem tudi čestitke mladinski ekipi za neverjeten preobrat."
To je bila 11. prvenstvena zmaga kadetske ekipi s katero zanesljivo zaseda 2. mesto na prvenstveni lestvici 2. slovenske kadetske lige zahod. Prihodnji vikend sledi gostovanje v Dekanih.(gr)