U-15 A: Neodločeno v Lescah

NK ŠOBEC LESCE : NK BRINJE GROSUPLJE 0:0

Starejši dečki so se v okviru tekmovanja 1.SNL starejših dečkov zahod na Gorenjskem pomerili z vrstni Šobec Lesc. V 70. minutah igre ekipi nista uspeli zatresti nasprotnikovih mrež, tako se je tekma končala z začetnih 0:0.

Trener Erik Marinšek po tekmi ni bil najbolj zadovoljen s prikazanim:
"V tekmo proti Lescam smo odšli z željo po zmagi vendar se na koncu ni izšlo vse po naših načrtih. V težki tekmi, ki je minila brez večjih priložnosti na eni ali drugi strani, se je vse dogajalo med obema 16m prostoroma. Skozi celotno tekmo smo poskušali najdi pot do nasprotnikovega gola ter si priigrati priložnost za zadetek, vendar je bilo v igri preveč napak, da bi nam to uspelo. S predstavo fantov ne morem biti preveč zadovoljen, saj so bili povsem nerazpoloženi, kar je v kombinaciji z težkim igriščem pomenilo bledo predstavo, ki bo šla hitro v pozabo. Tekma se je končala z rezultatom 0:0, ki je bil na koncu glede na prikazano najbolj pravičen za obe ekipi.Boljšo igro in predvsem nove tri točke pa bomo poskušali doseči že na naslednji tekmi, ko na prvi domači spomladanski tekmi gostimo Jadran Železničar."
Po sedemnajstih odigranih krogih nogometaši Brinja Grosuplje zasedajo 7.mesto na prvenstveni lestvici. V prihodnjem vikendu sledi prva domača spomladanska tekma. V goste prihaja ekipa Jadran Železničar, tekma bo odigrana v soboto 25.03.17 točno opoldne.(gr)