1.SNL u-15: Interblock v Grosuplju brez možnosti

NK BRINJE : NK INTERBLOCK 4 : 0 (2:0)
Jan Tibola(5', 12', 57'), Gal Berdajs(43')

Selekcija starejših dečkov v 1. državni ligi stopnuje formo. V tekmi proti ljubljanskim vrstnikom so pokazali odločno in dopadljivo igro, ki jim je na koncu prinesla visoko zmago. Ob drugi zaporedni zmagi veseli dejstvo, da se po nekaj neuspešnih tekmah, znova približujejo igri, ki so jo v lanski sezoni prikazovali v tekmovanju Nike cup.


V vsakem od polčasov so grosupeljski mladeniči za hrbet svojih nasprotnikov, oziroma v nihov gol pospravili po dve žogi. Ob zadetku Berdajsa je kar trikrat je zadel Tibola. Skozi celotno srečanje so kontrolirali igro in bili boljši nasprotnik.
Trener Borut Antončič: "Kot je razvidno že iz rezultata, smo na tokratni domači tekmi praktično prevladovali skozi celotno srečanje. Le v uvodu je nasprotnik prevzel pobudo, ki pa ni trajala dolgo, saj smo kmalu vzpostavili ravnotežje in hitro povedli. Fantje so se držali dogovora pred tekmo in uspeli držati soliden nivo igre, kar je na koncu prineslo visoko zmago. Čestitke za prikazano, pred nami pa so že novi izzivi."
Podrobnosti tekme
Lestvica
Foto galerija.
Z zmago se je Brinje približalo sredini prvenstvene lestvice 1.SNL zahod. Sledi gostovanje v Krvavem potoku pri Jadran Železničarju. Vsekakor zahtevno gostovanje, saj so domači na lestvici nekaj mest pred grosupeljsko zasedbo, tako jim v tem pogledu tudi pripada vloga favorita. Tekma bo odigrana v nedeljo 08.10.2017 ob 15:30.(gr)

Foto: Grega Rozina