Starejši dečki v ligi MNZLJ poraženi

NK BRINJE GROSUPLJE : NK OLIMPIJA 2 : 5 (0:2)
Pleško, Zrnec

Glede na izenačenost med ekipama po šestih prvenstvenih krogih je bilo pričakovati napeto tekmo. Toda tokrat grosupeljskim mladcem igra ni stekla po načrtih. Gostom so dovolili, da so se razigrali in jim po tekmi morali športno priznati, da so bili tokrat boljši nasprotnik.


Trener Erik Marinšek: "Z prikazano igro v prvem polčasu ne morem biti zadovoljen. Že v samem začetku je zelo razpoložen nasprotnik prevzel kontrolo nad igro, pri čemer smo bili večji del polčasa v podrejenem položaju. Kljub vsemu smo si priigrali dve zelo dobri priložnosti, ki jih je na takih tekmah potrebno izkoristiti, saj si v nasprotnem primeru kaznovan, kar se je tudi zgodilo. Tudi drugi polčas smo začeli slabo in hitro prejeli še tretji zadetek, ki je še otežil situacijo na igrišču. V nadaljevanju polčasa smo sicer prikazali nekoliko boljšo igro, dosegli 2 gola, se nasprotniku nekoliko približali, vendar je bil zaostanek prevelik, da bi tekmo lahko preobrnili. V zaključku tekme so gostje izkoristili še dva protinapada, kar je bil tudi končni rezultat.
Slaba realizacija, preveliko število individualnih napak, neodločnost v dvobojih, premalo borbenosti in agresivnosti pri igri brez žoge in še bi lahko našteval stvari, ki tokrat niso bile na pravem nivoju, da bi tekmo lahko zmagali. Vsekakor bo v prihodnje te elemente potrebno izboljšati, če bomo želeli biti konkurenčni najboljšim ekipam v ligi."
V 8. krogu sledi zahtevno gostovanje pri ljubljanskem Bravu. Tekma s pričetkom v nedeljo ob 15:00 bo odigrana na igrišču v Beričevem.(gr)