Kadeti ostajajo brez zmage nad Slovanom

NK BRINJE GROSUPLJE : ND SLOVAN 1 : 3 (1:1)
Lampret(34'); Križman(1'), Anžur(52'), Dergić(72')

Po dosedanjih trinajstih odigranih krogih v 2.SKL zahod kaže, da so vrstniki Slovana ena najneugodnejših nasprotnih ekip letošnjega prvenstva.

Igra grosupeljskih kadetov je po odlični igri minuli krog tokrat preveč zanihala navzdol, kar so gostje iz Ljubljane znali izkoristili.
Trener Borut Antončič: "Po uspehu v prejšnjem krogu, nas je v kratkem času čakala še ena zahtevna tekma, na kateri enostavno nismo bili pravi in smo s prikazanim močno razočarali. Razen izenačujočega zadetka smo odpovedali v vseh segmentih, kar je proti razpoloženemu nasprotniku pomenilo zaslužen poraz. Res je, da se porazi med seboj razlikujejo, ampak tole danes je bilo pod vsako kritiko, za kar prevzemam popolno odgovornost. V sezoni se zgodi tudi takšna tekma, kljub vsemu pa si ne smemo dopustiti takšnega padca in pred zaključkom jesenskega dela se moramo psihološko dvigniti in prikazati pravi obraz. Verjamem, da so (smo) fantje tega sposobni."
Nekaj dni več premora do naslednje tekme bo potrebno izkoristiti za "osvežitev glav" nato pa sledi pomemben finiš jesenskega dela prvenstva. Prične se v soboto ob 12:00 na gostovanju pri Brdih. (gr)
Foto: Boštjan Brüfach