Člani s točko iz Kranja

NK SAVA KRANJ : NK BRINJE GROSUPLJE 1 : 1 (1:1)
Marčeta(8'), Ivanovski(39')

Tudi v 5. tekmi v 3.SNL center, grosupeljski nogometaši niso uspeli premagati nogometašev Save, so pa na gostovanju ostali neporaženi in osvojili pomembno točko za prvenstveno lestvico.


Domači so bolje odprili tekmi in bili že v uvodnih sekundah nevarni, za vodstvo z 1:0 pa so zadeli že v naslednji akciji. Brinje je v nadaljevanju prevzelo pobudo v igri, najlepši priložnosti za izenačenje pa zapravili v 25. in 34. minuti. V 39. minuti je žogo z glavo v prostor podal Petrovič, Ivanovski pa je sam stekel proti domačemu vratarju in ga rutinirano premagal za izenačenje na 1:1.
V drugem polčasu so ritem igre narekovali gostje iz Grosuplja, ko so bili boljši nasprotik. V 75. minuti so domači zaradi izključitve, ostali z igralcem manj na igrišču. Do konca polčasa so Grosupeljčani pritisnili proti golu domačih, zadeli tudi vratnico, domačega vratarja pa niso uspeli premagati. Tekma se je tako končala z 1:1.
Glede na celotno situacijo so bili po tekmi manj zadovoljni nogometaši Brinja. To je bila zadnja tekma prve polovice tekmovanja. V zadnjih devetih krogih so nogometaši Brinja izgubili le eno tekmo, kar jih trenutno uvršča na 4. mesto prvenstvene lestvice 3.SNL center.

Podrobnosti tekme

Lestvica


V soboto bo odigrana še zadnja tekma jesenskega dela prvenstva. V prvem krogu drugega dela prvenstva v soboto 18. novembra ob 15:30 v Grosuplje prihaja Kočevje, ki je v prvem krogu Grosupeljčanam zadalo boleč poraz.(gr)