Starejši dečki v ligi MNZLJ končali jesenski del tekmovanja

ND ILIRIJA 1911 : NK BRINJE GROSUPLJE 1 : 0 (1:0)

V zadnjem jesenskem krogu, so starejši dečki v 2. ligi MNZ Ljubljana gostovali pri vrstnikih Ilirije. Kljub temu, da so na prvenstveni lestvici uvrščeni višje, so tokrat morali priznati premoč.

 

Dogajanje na tekmi je povzel trener Erik Marinšek: "Tekmo smo začeli slabo. Potrebovali smo dobršen del prvega polčasa, da smo se uspeli prilagoditi na igrišče in povezati par uspešnih podaj. Žal smo v tem času zopet po individualni napaki prejeli gol. Po prejetem golu smo le zaigrali bolje in bili do konca tekme večinoma boljši nasprotnik. Daleč od tega da smo odigrali dobro tekmo, saj smo pokazali premalo v igri z žogo, prav tako pa smo predvsem v prvem polčasu zaradi neodločnosti izgubili večino dvobojev. Ne moremo pa tudi mimo dejstva, da smo se 5x znašli sami pred nasprotnikovim vratarjem in nismo uspeli zadeti gola. Žal tako tekmo težko zmagaš, oziroma si zmage ne zaslužiš. Kljub razočaranju po koncu je tekme je potrebno dvigniti glave in iti naprej. Prvenstvo se nadaljuje spomladi, v zimskem času pa po potrebno odpraviti napake, ki so se pojavljale in narediti razliko v primerjavi z jesenskim delom."

Lestvica.

Jesenski del prvenstva so nogometaši Brinja končali na 5. mestu prvenstvene lestvice. Pred nogometaši je zimski "počitek", ki bo seveda še kako deloven. Dobre štiri mesece premora in treningov je do nadaljevanja spomladanskega dela prvenstva, ko bodo spet sledile primerjave z vrstniki.(gr)