U-15> Odličen štart v prvenstvo

NK BRINJE : NK OLIMPIJA 6 : 3 (4:1)
Strelci: Velepič 3x, Hojč, Borštnik, Perme

NK JADRAN ŽELEZNIČAR : NK BRINJE 1 : 2 (0:1)
Strelci: Jankovič, Štrekelj

Minuli vikend je s prvenstvom pričela tudi druga ekipa starejših dečkov, ki se je doma v ligi MNZ Ljubljana pomerila z drugo ekipo Olimpije, med tem ko so igralci v 1.SNL zahod gostovali v Krvavem potoku pri Jadranu Železničar.

Obe ekipi sta uspešno odprli novo sezono. Druga ekipa je doma prikazala dobro igro in nadigrala Olimpijo. Z varovanici je bil zadovoljen tudi njihov trener Goran Marković, ki je povedal: "Tekma z naše strani je bila odigrana na visokem nivoju za to starostno kategorijo. Lahko rečem, da smo bili dominatni, poleg šestih zadetkov smo si ustvarili še lepo število priložnosti. Fantom čestitke za prikazano."

 

Ekipa v prvi državni ligi se je v zahtevnih pogojih, ko je igro ovral predvsem zelo močan veter, dobro prilagodila razmeram za igro in še drugič v letošnjem prvenstvu zmagala. Trener Goran Marković: "Težko gostovanje, kateremu je botrovalo slabo vreme, na meji regularnega, saj je burja povzročala ogromno težav v igri. Dejansko je vsaka ekipa po en polčas imela veliko pomoč vetra. Na koncu je zmagala ekipa, ki se je bolj prilagodila in mogoče v danem trenutku imela več sreče. Na koncu fantom čestitam za zmago in predvsem na kakšen način so se želeli zmagati. Naslednji teden nas čaka že naslednja težka tekma proti ekipi Olimpije."

Obe ekipi bosta aktivni tudi v soboto. Tokrat se bosta v Grosupljem ob 9:30 pomerili prvi ekipi Brinja in Olimpije, ob 12:00 pa bo druga ekipa Brinja gostovala v Litiji.

Dodaj komentar

Varnostna koda Osveži