3.SNL> Komentar trenerja Gorana Markovića po zmagi v Ivančni Gorici

V tekmi, kjer smo pričakovali veliko predvsem z vidika naše igre smo lahko s prikazanim zadovoljni, saj smo bili na tej tekmi mi boljši nasprotnik in zasluženo zmagali.

Fante je potrebno pohvaliti predvsem, da smo se po zaostanku uspeli vrniti, ter celo povedli do konca polčasa. Po prvih dveh tekmah smo lahko zadovoljni, saj glede na našo mlado ekipo, daleč najmlajšo v ligi (20,1 let) lahko vidimo veliko pozitivne energije, predvsem, da je želja po uspehu velika. Se pa s tem ne smemo zadovoljiti , ampak od sebe še več zahtevati, se je pa potrebno zavedati, da nas čaka še veliko dela, da postanemo resna stabilna ekipa.
Na koncu bi se rad zahvalil navijačem za glasno spodbudo s tribune. Po dolgem času je vse skupaj delovalo, da si res vsi želimo uspeha kot NK BRINJE, mogoče zaradi lokalnega derbija, mogoče zaradi katere druge stvari. Ni bilo debate domači - tuji, tuji - domači, ampak kako je ekipa NK Brinje igrala, saj se je potrebno zavedati, da vsi mi delujemo predvsem za dobro nogometnega kluba, ter si želimo letvico dvigniti na najvišji možen nivo. In ko se take zadeve počnejo, na žalost ne morejo/moremo biti vsi vedno zadovoljni, tako kot pri članski ekipi, tako tudi v mladinskem pogonu. Verjamem, da večina vidi pozitivno zgodbo je pa tudi nekaj takih, ki jim zgodba ne bo všeč, in bodo poizkušali z negativnimi komentarji narušiti naš način dela. Na nas pa je da s trdim delom še naprej postanemo prepoznavni po specifičnem načinu delovanja tako članske kot tudi ostalih ekip.