2.SML/SKL> Mladinci do nove zmage, kadeti poraženi

U-19> ND PRIMORJE : NK BRINJE GROSUPLJE 0 : 4
U-17> ND PRIMORJE : NK BRINJE GROSUPLJE 4 : 1

V Ajdovščini sta v okviru 22. kroga 2.SML/SKL kluba prišla vsak do ene zmage.

Mladinci Brinja z novo zmago držijo visoko prednost na samem vrhu lestvice 2.SML zahod.

Po tekmi je trener Erik Merdanović povedal: "Tokrat smo gostovali pri neugodnem nasprotniku iz Ajdovščine. Po dolgem času smo v kadru imeli skoraj celotno moštvo z izjemno dveh dlje časa poškodovanih igralcev. Začeli smo odlično in s prostega strela povedli že v prvi minuti. Že nekaj minut kasneje smo po uigrani prekinitvi iz kota zadeli še drugič in do konca polčasa nadzorovali potek srečanja. V drugem polčasu je tempo nekoliko padel a smo po še enem izvrstno izvedenem prostem strelu prišli še do tretjega zadetka. Za končnih 4:0 je po odlični individualni akciji zadel Božič. Omeniti velja še odbranjeno najstrožjo kazen vratarja Stevanovića v zadnjih trenutkih tekme. Zdaj nas čaka malo daljša pavza v kateri se bo ekipa pripravila na miren zaključek sezone."

Kadeti so bili tokrat neuspešni. Tekme s sosedi na prvenstveni lestvici niso odigrali tako kot znajo, in domači so to znali izkoristiti.

Naslednji krog bodo mladinci in kadeti igrali v torek 30.04.19 v Grosupljem proti Roltek Dobu. Tekmi bosta ob 15:30 in 17:30.