V soboto se nadaljuje prvenstvo v 3.SNL center

Za grosupeljskimi nogometaši so dolge zimske priprave. Po odličnem jesenskem delu, katerega so končali na 4. mestu prvenstvene lestvice je v ekipi prišlo do nekaterih sprememb.

Poročali smo že, da je vodenje ekipe prevzel trener Goran Stanković, ki je svojo ekipo na prvem treningu v letu 2018 zbral že 03. januarja.


V zimskem prestopnem roku je prišlo do nekaterih sprememb v ekipi, ki se je ob nekaterih okrepitvah, skrčila na končnih 22 igralcev.

Odigranih je bilo precej pripravljalnih tekem, med njimi nekaj zelo zahtevnih proti hrvaškim in slovenskim prvoligašem in drugoligašem. Nekatere tekme so bile pričakovano izgubljene z visoko razliko, kljub temu, pa je imelo grosupeljsko moštvo tudi na teh tekmah svoja obdobja zelo dobre igre.

NK LOKOMOTIVA ZAGREB : NK BRINJE GROSUPLJE 3 : 0
NK SLAVEN BELUPO : NK BRINJE GROSUPLJE 8 : 0
HNK RIJEKA : NK BRINJE GROSUPLJE 10 : 0
NK BRINJE GROSUPLJE : AŠK BRAVO 0 : 3
NK GORICA : NK BRINJE GROSUPLJE 4 : 0
NK JADRAN DEKANI : NK BRINJE GROSUPLJE 3 : 4
NK BRINJE GROSUPLJE : NK RADOMLJE 2 : 2
NK BRINJE GROSUPLJE : ND ILIRIJA 1911 2 : 3
NK BRINJE GROSUPLJE : WOLFSBERG SV 10 : 1
NK BRINJE GROSUPLJE : DRAU SV 5 : 1
NK OLIMPIJA U19 : NK BRINJE GROSUPLJE 4 : 1
NK BRINJE GROSUPLJE : NK SAVA KRANJ 1 : 4

Za piljenje forme in ustvarjanje ekipnega duha je ekipa opravila tudi štiri dnevne priprave v hrvaškem Umagu.

Za komentar opravljenega dela v pripravah, pripravljenosti ekipe in ciljih v nadaljevanju prvenstva smo povprašali glavnega trenerja Gorana Stankoviča:
"Res je, priprave so se pričele zgodaj, saj smo odigrali večino prijateljskih tekem s prvoligaši oziroma drugoligaši. Zaradi tega tudi nestrpno pričakujemo začetek prvenstva. Z opravljenim delom sem zadovoljen ne glede na to, da je bilo v vseh pogledih veliko nihanj. Vsaka tekma je prinesla zelo razvidne pluse in minuse. Če želimo izpolniti zastavljene visoke cilje, moramo biti pri pristopu maksimalni, ne glede na nasprotnika, torej ali je to NK Lokomotiva ali NK Sava, je popolnoma vseeno. Pred pričetkom prvenstva bi se zahvalil vodstvu kluba, ki nam je omogočilo nemoteno delo."

trener Goran Stankovic 02

Že v soboto ste vabljeni ob grosupeljsko igrišče z umetno travo, kjer bodo Leščani gostili svojo domačo tekmo 15. kroga 3.SNL center. Tekma se bo pričela ob 16. uri.(gr)