Kadeti premagali Izolane

NK BRINJE GROSUPLJE : MNK IZOLA 1:0 (0:0)
Husarević(54' ag)

Pričela se je zadnja tretjina prvenstva 2.SML/SKL zahod. Skupna lestvica je odločila pare in v Grosuplje je k vodilnemu Brinju prišla zadnja Izola.

Napetost in zahtevnost tekmovanja se bo stopnjevala proti koncu prvenstva, zelo pa so pomembne tekme proti slabšim ekipam, ki jih bo potrebno zmagovati. Grosupeljski kadeti tokrat niso blesteli, so bili boljši, vendar imeli težavo z uspešnim zaključkom akcij. Zmagoviti zadetek Brinja je padel, ko so si gostje sami porinili v svoj gol. To je bilo tudi dovolj, da je zmaga ostala doma.

Trener Borut Antončič: "Tudi na današnji tekmi, proti zaprti postavitvi gostov ni steklo v zaključku napadalnih akcij, delno smo sami krivi za to, treba pa je priznati, da je imel gostujoči vratar svoj dan. V situaciji v kateri smo štejejo zadetki, ki pomenijo dvig samozavesti in mirnost v sami tekmi, sama prevlada v polju in kontrola igre je žal premalo. Potrebno bo še naprej delati na realizaciji, vztrajati in verjamem, da se nam bo odprlo. Čestitke fantom za pristop in zmago."

Sledi sobotno gostovanje v Vipolžah pri Brdih.