Uspešno zaključen 1. dan turnirjev GROSUPLJE OPEN 2018

V soboto 14.04.2018 se je v Grosuplju 20 ekip merilo za dve vstopnici za glavni turnir Grosuplje Open 2018 v starostnih kategorijah U-10 in U-11.

Deset ekip v vsaki starostni kategoriji je bilo razdeljenih v dve skupini po pet ekip. V vsaki starostni kategoriji sta domače klubske barve zastopali po dve ekipi.


Povezava na rezultate kvalifikacijskega turnirja U-10 in U-11

Po dopoldanskih tekmah v skupinah, je po kosilu sledilo razigravanje, ki je določilo pare za končne uvrstitve. 27 tekem v vsaki kategoriji je bilo potebno odigrati, da smo dobili končno razvrtitev.

V kategoriji U-11 so zmagali nogometaši in nogometašice NK Kočevja, ki so bili v finalni tekmi boljši od postojnskega Proteusa z 2:0. V tekmi za tretje mesto je Opatija(HR) z 2:0 premagala Jesenice.
V kategoriji U-10 je zmagala hrvaška Opatija, ki je bila po kaznskih udarcih boljša od Radomelj, tekma se je po rednewm delu končala z 1:1. V napeti tekmi za tretje mesto je ljubljanska Ilirija s 3:2 ugnala Šentjernej.

Nogometna klub Kočevje v kategoriji U-11 in Opatija v kategoriji U-10 sta si priborila vstopnici za glavna turnirja. Ker so nogometaši Opatije ugotovili, da so v času glavnega turnirja že zasedeni, so vstopnico predali finalistom iz Radomelj.
Priznanja najboljšim so podelili člani upravnega odbora Nogometnega kluba Brinje-Grosuplje pod vodstvom predsednika Andraža Zrneca.
V grosupeljskem Športnem parku Brinje se je v čudovitih pogojih za igro uspešno končalo prvo dejanje letošnje serije turnirjev Grosuplje Open 2018.

Že prihodnji vikend sledi v soboto turnir starostne kategorije U-9, v nedeljo pa še glavni turnir v kategoriji U-10.