U-13A> Neodločeno proti neposrednemu konkurentu

NK BRINJE GROSUPLJE : ND SLOVAN 2 : 2

V 1.ligi mlajših dečkov je bil odigran 15. krog. Grosupeljčani so na domačem igrišču gostili soseda na prvenstveni lestvici.

Primerno položaju na lestvici se je končala tudi tekma.
Trener Klemen Frangeš je povzel dogajanje na tekmi: "V sobotnem popoldnevu nas je, z ekipo U13, čakala druga domača preizkušnja v drugem delu nadaljevanja prvenstva. Proti dobri in tehnično sposobni ekipi Slovana, smo začeli dobro in takoj na začetku trikrat nevarno poizkušali. Nasprotnik je od desete minute nadaljevanja vzpostavil ravnotežje in bil do konca polčasa več pri žogi. Klub temu smo si ustvarili tri lepe priložnosti. V nadaljevanju pa je prišla kazen za nezbranost v obrambi, in po lastni napaki prejeli zadetek. Kljub temu smo dobro nadaljevani, in pred polčasom uspeli izenačiti iz prekinitve. V nadaljevanju smo spremljali dobro in trdo predstavo z obeh strani. Podjetnost se nam je obrestovala, in uspeli smo povesti. Pet minut pred konce, pa smo dobili gol po prekinitve, ko je naš branilec nesrečno posredoval. Fantom je potrebno čestitati, in priznati, da je neodločen izid na koncu povsem pravičen in realen. Čestitke gostom iz Ljubljane, za fer in športno srečanje."
Že v sredo 18.04.18 ob 19.00 se bosta ekipi pomerili ponovno. Tokrat v polfinalu pokalnega tekmovanja, kjer nogometaši igrajo velik nogomet. Vabljeni.