2.SKL zahod> Kadeti razigrani v tekmi proti Primorju

NK BRINJE GROSUPLJE : ND PRIMORJE 6 : 0 (2:0)
Strelci: Zaletel Černoš, Bajrektarević 2x, Lampret 2x, Šabić;

Natančno štirje tedni so minili, ko sta se v drugem delu tekmovanja, ravno tako v Grosuplju pomerili kadetski ekipi Brinja in Primorja.

Takrat je bila tekma bolj izenčena in gostje bi lahko tekmo odpeljali tudi v drugo smer. Le mesec dni pozneje, so grosupeljski mladci popolnoma nadigrali goste iz Ajdovščine, plod česar je bilo pol ducata žog v gostujoči mreži.

Trener Borut Antončič je bil po tekmi zadovoljen z igro svojih nogometašev: "Danes nam je uspel skoraj popoln prvi polčas, v katerem je ob zrelem pristopu, igra stekla, poleg dveh zadetkov, pa bi morala še kakšna žoga končati v nasprotnih vratih. Uvod v drugi del je bil slabši del današnje predstave, ko nismo uspeli igre preseliti na nasprotno polovico, je pa v nadaljevanju igra stekla, in uspeli smo še štirikrat zadeti. Veseli boljša realizacija, kot na predhodnih tekmah in lepo število pripravljenih priložnosti, ki so bile plod sodelovanja. Čestitam fantom za visoko zmago, ki je pomembna za dvig samozavesti, ključen pa je napredek v igri in pristop celotne ekipe."

V nedeljo 29.04.18 ob 15:00 sledi gostovanje v Biljah.