1.SNL U-15> V Šiški remi brez zadetkov

ND ILIRIJA 1911 : NK BRINJE GROSUPLJE 0 : 0

Tekme ljubljanske Ilirije in Brinja Grosuplje so v nekaj zadnjih letih postali pravi derbiji, ki ne glede na starostno kategorijo ob igrišče pripeljejo lepo števili gledalcev.

V prvi držani ligi starejših dečkov zahod so v Šiški tokrat mreže mirovale. Bilo je nekaj obetavnih akcij, iz katerih bi grosupeljski nogometaši lahko izvlekli več, vendar je bilo v zaključkih premalo zbranosti.

Trener Goran Markovič: "V sredo smo odigrali pravo prvenstveno tekmo proti ekipi Ilirije. Tekma je bila z naše strani solidno odigrana, mogoče smo bili premalo konkretni glede na situacije, ki so se nam pojavljale. Fantom čestitke za njihove igre v zadnjem obdobju. Moram omeniti, da nekateri igralci lepo napredujejo in svoje priložnosti dobro izkoriščajo. Nekateri mlajši pa nabirajo svoje prve minute v 1. ligi, kar jim bo zagotovo pomagalo v naslednji sezoni. Do konca nas čakata še dve zanimivi srečanji, na kateri si želimo predvsem dobro odigrati."

Sledi 14 dnevni tekmovalni premor. Naslednjič bodo nogometaši Brinja ligaško tekmo odigrali v sredo 23.05.2018, ko b v Grosuplju gostoval ljubljanski Bravo.