3.SNL> Prekinjena izjemna serija

NK ZAGORJE : NK BRINJE GROSUPLJE 2 : 1 (1:0)
Tilen Mlinar(16'), Jan Holešek(76'); Matevž Fortin(90')

Še enkrat več se je pokazalo, da je Zagorjani eni najbolj neugodnih nasprotnikov grosupeljskih nogometašev. S porazom je prekinjena serija neporaženosti v prvenstvu 3.SNL ceter, ki je trajala vse od 21.10.2017, ko je bil zabeležen zadnji poraz prav proti NK Zagorju.

Grosupeljski nogometaši so tekmo dobro odprili, si pripravili nekaj obetavnih akcij, vendar brez uspešnega zaključka na vrata domačih. Praktično prva nevarna akcija domačih se je končala z vodilnim zadetkom. V nadaljevanju so nogometaši Brinja poizkušali spremeniti potek srečanja, vendar igra ni stekla tako kot bi morala.

Tudi v drugem polčasu so nogometaši Brinja želeli rezultat izenačiti, vendar je bilo v njihovi igri preveč nervoze in nepotrebnih napak. D mači nogometaši so to znali kaznovati s svojim drugim zadetkom na tekmi in vodstvom 2:0. V zadnji minuti rednega dela srečanja je Matevž Fortin zaostanek znižal na 2:1. V sodnikovem dodatku igralnega časa sta se ponudili še dve priložnosti za zadetek Brinja, ki pa na žalost nista bili izkoriščeni.

Trener Goran Stankovič: "Za nami je 2. krog, ki se ni končal po naših željah. Fantom nimam kaj očitati kar se tiče želje, ki je bila prisotna od prve do zadnje minute. Svojih priložnosti nismo uspeli realizirati, smo pa bili kaznovani za naše napake v obrambi, kar se odraža na rezultatu. Verjamem, da je bil to samo slab dan in da se bomo iz tega poraza kaj naučili. V soboto je že nova tekma in verjamem, da bomo pravi v vseh pogledih."

Postava NK Brinje: Nikola Cvijić, Adnan Abdić, Alan Muratagić, Miha Černe, Adnan Hajdarević, Matic Povh, Primož Potočar, Miran Ivanovski, Niko Adamič, Matevž Fortin, Denis Boh, Rezerve: Boštjan Štampfel, Ervin Smajić, Grega Končar, Alen Hadžipašić, Nal Strajnar, Matevž Gabrovšek, Rok Šporar

Več o tekmi na TEJ POVEZAVI.

V soboto ob 17:00 v Grosupljem gostuje Komenda. Vabljeni.