2.SML/SKL> Prva letošnja šestica

U-17> NK BRINJE GROSUPLJE : NK SAVA KRANJ 4 : 1
U-19> NK BRINJE GROSUPLJE : NK SAVA KRANJ 1 : 0

V zaostalih tekmah 2. kroga 2.SML/SKL zahod so nogometaši Brinja prvič v sezoni prišli do polnega izkupička šestih točk.

Mladinci so tokrat zaigrali prvi. Nadaljevali so v svojem ritmu iz začetka prvenstva in zabeležili peto zaporedno zmago v letošnji sezoni. Tekmo je že v 5. minuti, kakor se je kasneje izkazalo, s prvim zadetkom v dresu Brinja odločil Žan Hudin.

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Kadeti so tokrat storili pošten korak naprej. Po dveh visokih porazih v uvodnih tekmah letošnjega prvenstva, so v naslednjih tekmah počasi dvigali nivo svoje igre. Proti Biljam je še nekaj zmanjkalo za prvo točko, proti Slovanu pa za prvo zmago. Tokrat pa so visoko s 4:1 premagali goste iz Kranja. Ob tem pa skoraj celotni drugi polčas odigrali z igralcem manj.

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Uresničujejo se napovedi, ki so bile dane pred začetkom sezone, da bo letošnja sezona zelo izenačena in posledično zanimiva. Predvsem bo, kakor kaže po petih odigranih krogih, napet boj na skupni lestvici. Trenutno je vrh lestvice zelo zgoščen, zanj pa je v igri praktično sedem klubov. Vrh pa po nepopolnih petih krogih zaseda Brinje Grosuplje.

Trenutno se tekme odvijajo v zgoščenem ritmu, že v soboto 15.09.2018 se bosta ekipi na domačem igrišču pomerili z Arne Tabor 69, kadeti ob 14:30, mladinci ob 16:30. Vabljeni.