2.SKL> Kadeti ujeli ritem

NK BRINJE GROSUPLJE : NK ARNE TABOR 1 : 0 (0:0)
Strelec: Tibola

Kadeti so v soboto odograli 6. krog v 2.SKL zahod. Na domačem igrišču so se pomerili z ekipo, ki po šestih prvenstvenih krogih zaseda mesto tik pod vrhom prvenstvene lestvice.

V zahtevni tekmi je bil zmagovalec odločen šest minut pred koncem tekme, ko je akcijo ekipe uspešno zaključil Jan Tibola

Igro svojih varovancev v dveh zmagah v štirih dneh je komentiral trener Borut Antončič: "V preteklem tednu smo odigrali dve tekmi in dočakali tudi prvi zmagi. Na zaostali tekmi proti NK Sava Kranj, smo bili predvsem učinkoviti, pokazali določen napredek v organiziranosti in odnosu in kljub izključenemu igralcu, uspeli tekmo uspešno pripeljati do konca. Sicer v igri nismo blesteli, so pa fantje dobili določen zagon in potrditev.
Proti NK Arne Tabor, smo pričakovali težko in izenačeno tekmo, kar se je na koncu tudi potrdilo. Igra je več ali manj potekala med kazenskima prostoroma, v zaključku akcij pa smo bili premalo odločni in nevarni. Kljub vsemu, nam je v zaključku tekme uspela lepa akcija iz katere smo dosegli vodilni zadetek, ki je na koncu odločil zmagovalca. Čestitke fantom za prikazano, ki pa se nikakor ne smejo zadovoljit, saj je pa pred nami še ogromno dela."

To je bila zmaga, pomembna za samozavest, ki ekipi daje signal, da se lahko merijo z najboljšimi, seveda pod pogojem trdega dela in vere v svoje sposobnosti.

Več o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Sledi gostovanje pri Krki, ki bo tekmo gostila v Trebnjem. Tekma se bo v nedeljo pričela ob 11.00 uri.