2.SML> Mladinci odlično pričeli prvenstvo

NK BRINJE : NK SAVA KRANJ  1:0 (1:0)
NK BRINJE : NK ARNE TABOR 69  4:1 (2:1)
NK KRKA    : NK BRINJE  0:1 (0:0)

Mladinci so v 2.SML zahod odigrali 7. prvenstvenih krogov. Grosupeljski mladci se držijo odlično, saj po sedmih odigranih tekmah z maksimalnim izkupičkom zanesljivo vodijo na prvenstveni lestvici.

Trener Goran Marković je strnil vtise po zadnjih treh odigranih tekmah: "Zadnje tri tekme so bile za nas pravi izziv. Na domačem igrišču smo se najprej pomerili z ekipo Save iz Kranja. Kljub temu da smo bili skozi celotno tekmo boljši je na koncu tekmo odločil gol iz začetka tekme. Naslednja tekma je sledila proti ekipi Arne tabor 69. Celotno temo smo odigrali na visokem nivoju in zasluženo zmagali. Zadnje srečanje pa je bilo proti ekipi Krke, ki velja za eno boljših ekip v ligi. Gledali smo živahno tekmo z velikim številom priložnosti. Na koncu je tekmo odločil en zadetek in zmaga je zasluženo odšla v naše roke. Kljub dobremu začetku prvenstva ne moremo biti povsem zadovoljni, saj na trenutke zelo nihamo v sami igri. Moramo biti še boljši, predvsem pa morajo posamezniki od sebe zahtevati še več. V sredo nas čaka zahtevno tekma v pokalu, kjer se želimo pokazati v dobri luči. Zagotovo bomo poizkusili presenetiti dobro ekipo Brava, to pa bo mogoče samo v primeru če ostanemo skromni, delavni in predani svojmu načinu igre."

 

V sredo 26.09.18 v pokalnem tekmovanju MNZ ljubljana v Grosuplje prihaja favorizirani Bravo. Tekma se bo pričela ob 16:30. Vabljeni.