2.SKL> Kadeti prvo tretjino končali z zmago v Ajdovščini

ND PRIMORJE : NK BRINJE GROSUPLJE 0 : 1
Tibola(76')

Kadeti, kljub nihanjem v igri, uspešno nadgrajujejo igro in delo na treningih. Temu primerni so tudi rezultati. Tokrat nagrajeni z uspehom v Ajdovščini.

To je bila še ena zelo zahtevna in izenačena tekma, kjer bi si nogometaši Brinja lahko že v prvem polčasu pripravili dobro izhodišče za zaključek tekme. Žal žoga takrat še ni našla poti v mrežo domačih, jo je pa štiri minute pred koncem tekme, ko je edini zadetek na tekmi dosegel Jan Tibola.

Trener Borut Antočič: "Pričakovano težko gostovanje, ki je postreglo z izenačeno tekmo, v kateri smo na koncu potegnili daljši konec. V prvem delu smo imeli več od igre in si pripravili nekaj lepih priložnosti in situacij, iz katerih bi morali zadeti oziroma narediti več, vendar nismo bili uspešni. Enostavno je zmanjkalo nekaj mirnosti in kvalitete. Nasprotnik je bil nevaren iz proti napadov in prekinitev, a smo uspešno ubranili vse poizkuse. V drugem delu,nam je spremenjena postavitev domače ekipe, nekoliko otežila delo, saj igra ni stekla kot v prvem delu. Kljub temu smo vztrajali, naredili nekaj korekcij in v zaključku tekme prišli do tako želenega zadetka, ki je na koncu odločil zmagovalca. Zmaga je nagrada fantom za trud in prikazano vztrajnost in mora predstavljati motiv za nadaljnje delo."

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Končana je prva tretjina prvenstva. Kadetska ekipa je uspešno stopnjevala igro in formo. Časa za počitek še ni. V soboto se bodo ob 15:00 doma pomerili s Koprom, ki jim je v prvem krogu zadal boleč poraz, kateremu tokrat v Grosuplju zagotovo ne bo lahko. Vabljeni.